Los je slaapproblemen op, leer gezond slapen en verbeter je
slaapkwaliteit met behulp van het boek Gezond Slapen


Nu tijdelijk met GRATIS eCursus Gezond slapen & Slaapstoornissen (t.w.v. €79,-)Ervaar je soms verstoringen die je uit je slaap houden? En moet jij meer doen dan anderen om die goede nachtrust te verkrijgen?

Het leven kost energie en is vermoeiend. Daar is helemaal niks mis mee, maar als we het willen volhouden en volop van het leven willen kunnen genieten, zullen we ons op gerichte tijdstippen weer moeten opladen. Het lichaam heeft een mechanisme dat ons in staat stelt om ons op het juiste tijdstip slaperig te voelen en te kunnen slapen, maar niet bij iedereen werkt dit feilloos.

Herken jij één of meer van onderstaande punten?

• Ben je overdag vaak vermoeid en futloos?

• Is opstaan direct een van de moeilijkste en opgaven van de dag?

• Zie je op tegen de dag die gaat komen?

• Lukt het niet je te focussen en concentreren op werk?

• Heb je geen levenslust en zin om dingen te ondernemen?

• Het idee dat je niet alles uit je dag (en leven) haalt wat er in zit?


''Goed slapen is een cruciaal onderdeel van een gezond en energiek leven. Door te slapen hersteld je lichaam en geest zodat je
overdag energiek en productief kunt zijn''


Het boek (+ eCursus) Gezond Slapen helpt jou daarbij op de volgende manieren:
 
• Krijg inzicht in de werking van slaap en de verschillende soorten slaapproblemen.
• Je krijgt een overzicht van wat je zelf kunt doen om een gezonde slaap te bevorderen.
• Leer wat je kunt doen en welke stappen je kunt nemen om je slaapproblemen op te lossen.
• De basis van goed slapen en simpele stappen en tips om direct beter te slapen.


Slaap

Slaap is een periode van rust voor ons lichaam en geest. Tijdens de slaap treden er diverse veranderingen op in ons lichaam: onze spieren ontspannen zich, hersengolven vertragen, maar ook onze hartslag en ademhaling vertraagt. Al deze fysiologische veranderingen hebben vaak één belangrijk gevolg: je uitgerust voelen. Op deze manier kun je de volgende dag weer met voldoende concentratievermogen aan de slag. Immers kennen we vast allemaal wel het gevoel van ‘niet uitgerust’ ofwel ‘moe’ zijn.

Slaapstoornissen

Helaas slaapt niet iedereen even goed. Sommige mensen hebben dan ook (tijdelijk of permanent) last van, zogenoemde, slaapstoornissen. Deze stoornissen kenmerken zich door het niet of nauwelijks kunnen slapen en vloeien voort uit zowel lichamelijke als psychische problemen. Slaapstoornissen komen in alle vormen en maten voor en uiten zich bij iedere persoon anders. Zo hebben wij allemaal te kampen met slaapapneus, dit zijn ademhalingspauzes van tenminste 10 seconden in onze slaap. Iemand die lijdt aan het slaapapneusyndroom heeft hier echter in veel sterkere mate last van, vaak resulterend in een minder diepe slaap.

Over het boek

Het boek Gezond Slapen is tot stand gekomen als samenwerking tussen Stichting Gezondheid en mijzelf (Alex Schuitemaker). In 118 pagina's wordt op eenvoudige wijze uitgelegd welke aspecten bijdragen aan een gezonde slaap, en worden veelvoorkomende slaapproblemen en slaapstoornissen op een rijtje gezet en uitgelegd. Het boek geeft je inzicht in de verschillende soorten slaapproblemen en je krijgt een overzicht van dingen die je zelf kunt doen om een goede en gezonde slaap te bevorderen. Het boek beschrijft de basis van gezond slapen en geeft je simpele stappen en tips om direct beter te slapen.
 

Inhoud en opbouw:
 
1. Wat is slaap en waarom hebben we het nodig?
2. Hoe bevorder je een goede nachtrust?
3. Het eerste element: ritme
4. Het tweede element: ontspanning
5. Het derde element: voeding
6. Het vierde element: beweging
7. Het vijfde element: slaapomgeving
8. Slaapstoornissen
9. Insomnie of slapeloosheid
10. Narcolepsie
11. Slaapapneu


 
12. Nachtmerries en nachtterreur
13. Jetlag
14. DSPS (Delayed Sleep Phase Syndrome)
15. Ploegendienst
16. Bruxisme
17. Slaapwandelen
18. Snurken
19. Snurken behandelen of voorkomen
20. Natuurlijke wijzen om snurken te bestrijden
21. Slaapstoornissen bij kinderen
22. Dromen


Tijdelijk met GRATIS toegang tot de eCursus Gezond Slapen & Slaapstoornissen (t.w.v. €79,-)

Omdat ik zelf een bijdrage heb geleverd aan het boek Gezond Slapen heb ik iets speciaals kunnen regelen met Stichting Gezondheid en mag ik tijdelijk hun eCursus ''Gezond Slapen & Slaapstoornissen'' GRATIS weggeven bij aankoop van het boek!

Het boek ontvang je binnen enkele dagen thuis. Nadat je het boek hebt bestelt neem ik contact op met Stichting Gezondheid waarna je binnen enkele dagen toegang van ze krijgt tot de eCursus. (per email)


Niet goed = geld terug!


Ben je niet tevreden met het boek? Stuur binnen 30 dagen het boek (onbeschadigd) terug en je ontvangt het aankoopbedrag terug. Stuur hiervoor simpelweg een email naar info@inslaap.nl en je krijgt van mij de retourinstructies om het boek terug te kunnen sturen.


Q&A: Veelgestelde vragen
Q: Hoe lang duurt het voordat ik het boek binnen heb?
A: Ik doe mijn uiterste best om het boek zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans kan ik dit doen binnen 2 werkdagen zodat je het boek binnen 3 werkdagen in huis hebt.

Q: Hoe krijg ik toegang tot de eCursus?
A: De eCursus is online en je krijgt toegang per email op het emailadres zoals je hebt opgegeven tijdesn het bestelproces van het boek.

Q: Hoe lang duurt het voordat ik toegang heb tot de eCursus?
A: Na bestelling van het boek geef ik jouw naam en emailadres (zoals opgegeven in het bestelproces) zsm door aan Stichting Gezondheid (binnen 24 uur). Nadat ik dit heb gedaan zal stichting gezondheid je binnen 48 uur per email toegang geven tot hun eCursus.

Q: Hoe lang duurt de cursus?
A: De cursus duurt circa 4 uur maar de tijd is uiteraard geheel zelf in te delen.

Q: Waarom mag jij de eCursus gratis weggeven van Stichting Gezondheid?
A: Het boek Gezond Slapen is tot stand gekomen als samenwerking tussen mij en Stichting Gezondheid – Daarom hebben ze mij aangeboden dat ik hun eCursus gratis mag weggeven bij de verkoop van het boek.
Q: Wat kan ik verwachten van Stichting Gezondheid
A: Na aanmelden voor de eCursus komt je emailadres op de mailinglijst van Stichting Gezondheid. Dit betekent dat je zo nu en dan een email van ze ontvangt over hun producten met betrekking tot gezondheid. Het is niet verplicht om op deze mailinglijst te blijven staan en afmelden is ten alle tijden mogelijk met slechts één klik van je muis.

Stichting Gezondheid is – zoals de naam al zegt – een stichting en is niet berust op het maken van winst. Ze willen zoveel mogelijk mensen bereiken en helpen bij het oplossen van hun gezondheidsproblemen. Afmelden van de emails kan altijd maar ik raad je zeker aan de emails te lezen want ze hebben veel interessante en waardevolle producten. Daarnaast doen ze regelmatig goede aanbiedingen of geven ze zelfs (tijdelijk) gratis cursussen weg.

Q: Kan ik bij jou terecht met persoonlijke vragen?
A: Natuurlijk, bezoekers van inslaap.nl mogen mij sowieso altijd mailen met vragen. Dat geld dus ook voor jou of je nou wel of niet het boek aanschaft. Ik zal altijd mijn best doen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. (info@inslaap.nl)

Q: Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het boek?
A: Indien je niet blij bent met het boek mag je deze binnen 30 dagen (onbeschadigd) terugsturen en dan ontvang je van mij het aankoopbedrag terug. Stuur hiervoor een email naar info@inslaap.nl en je krijgt van mij het adres waar je het boek naartoe kunt sturen.