slaaptestGoed slapen is erg belangrijk voor je algehele gezondheid, energieniveau en productiviteit. Maar heb jij enig idee of je een goede slaper bent? En of jij er de juiste gewoonten op nahoudt?

Beter leren slapen begint bij het ontdekken van je huidige situatie. Vervolgens is het belangrijk om te weten waar voor jou de belangrijkste aandachtspunten liggen zodat je gericht en effectief aan je slaapkwaliteit kunt werken!

Doe nu deze slaaptest en krijg direct een beter inzicht in de kwaliteit van jouw slaap! De test is gratis en er is geen registratie vereist.

Slaaptest

De eerste stap in het verbeteren van je slaapkwaliteit zet je dus door erachter te komen waar jij momenteel staat. En daarbij kan een slaaptest de uitkomst bieden.

Zet de eerste stap!

Daarom heb ik een slaaptest gemaakt die jou zal helpen een beter inzicht te krijgen in jouw huidige slaapkwaliteit. Deze test geeft aan waar voor jou de belangrijkste aandachtspunten liggen voor het verbeteren van jouw nachtrust.

De slaaptest duurt slechts een paar minuten. Aan de hand van een aantal meerkeuze vragen wordt voor jou een score berekend voor de kwaliteit van jouw slaap. De vragen zijn ingedeeld in een aantal categorieën (niet zichtbaar tijdens de test) zodat je na het afronden van de test direct kunt zien op welke onderdelen je goed of juist slecht scoort. Op deze manier ontdek je waar voor jou de belangrijkste aandachtspunten liggen om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Instructie slaaptest

Maak bij iedere vraag een keuze. Het voor jou ideale antwoord zal er niet altijd tussen staan. Kies dan het antwoord wat het meest in de buurt komt bij jouw situatie.

Om een voorbeeld te geven: Je sport niet dagelijks maar laat wel iedere dag 3x de hond 10 minuten uit. Bij een vraag over lichaamsbeweging kan je deze wandelingen prima rekenen als 30 minuten lichaamsbeweging. Hetzelfde geld voor het fietsen naar je werk etc. Probeer zelf zo goed mogelijk in te schatten welk antwoord het beste overeenkomt met jouw situatie. Afhankelijk van jouw score geef ik je vervolgens nog een paar algemene adviezen mee.

Vragen na aanleiding van de slaaptest

Heb je na de test nog vragen, of wil je bijvoorbeeld weten hoe je exact gescoord hebt per specifieke vraag? Stuur mij dan even een mailtje via het contactformulier. (De test geeft aan hoe je scoort per categorie, maar niet welke score je per vraag hebt behaald).

Klaar voor? Doe de slaaptest!

Geef een reactie