Goed slapen is enorm belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke herstel. Door te slapen laad je je batterij weer op zodat je gedurende de dag energiek, productief en effectief kan zijn. Je bent vitaler, tot meer in staat zijn, je realiseert meer doelen, en je kan in z’n algemeen gelukkiger zijn. Kortom je haalt meer uit je dag… en uit je leven!

Voor wie is dit boek

Ook als je geen last hebt van slaapproblemen is dit boek waardevol. Want hoe goed je ook slaapt, ook jij kan je slaapkwaliteit verder optimaliseren. Hierdoor hoef je minder tijd door te brengen in bed, en heb je dus meer tijd over voor andere dingen… oftewel, je kan je dagelijkse productiviteit vergroten door effectiever te slapen.

Dit e-Book is voor iedereen die meer te weten wil komen over slapen. Of dit nou is om een slaapprobleem te achterhalen en op te lossen, om je slaap effectiviteit te optimaliseren, of wanneer je gewoonweg geïnteresseerd bent in het fenomeen slapen!

Gratis-ebook-download2

Wat kan je verwachten van dit boek

Dit e-Book vat de belangrijkste factoren samen die jouw slaap beïnvloeden. Deze heb ik de 5 Elementen genoemd. Net als de elementen van de aarde, bestaat effectief slapen uit een aantal basisprincipes die zowel los van elkaar belangrijk zijn, als allemaal met elkaar samenhangen. Het is belangrijk dat er een natuurlijk balans heerst en geen van de elementen wordt verwaarloosd, want alleen dan kan een optimale en zeer effectieve slaap worden gerealiseerd.

In dit boek beschrijf ik deze 5 elementen zodat je beter kunt herkennen waar voor jou de belangrijkste aandachtspunten liggen, en zodat je meer bewust bent van het belang van deze 5 elementen en hun samenhang. Per element geef ik je praktische tips mee om het niveau van het specifieke element te verbeteren.