Slaapproblemen oplossen? Trap niet in de bekende valkuil! Werpen slaapproblemen een schaduw op jouw leven? Ben je van nature vrolijk, energiek en levenslustig? Hoe frustrerend is het dan om vaker moe te zijn dan je zou willen en niet de dingen te kunnen doen die je zou willen doen door een gebrek aan energie?

Korte vooruitblik

Wat belooft de 7 stappen methode: Een (veel) betere nachtrust, meer energie overdag en een flinke dosis extra levenslust!

✔️ Laat hormonen je helpen in plaats van tegenwerken

✔️ Zet je biologische klok weer gelijk

✔️ Val vanavond al sneller in slaap met deze technieken

✔️ Verbeter je slaapkwaliteit door meer diepe slaap en REM-slaap

Perfect Slapen in 7 Stappen cover

Terug naar de basis

Deze methode is absoluut geen wondermiddel. Het uitgangspunt van ‘Perfect Slapen in 7 Stappen‘ is om terug te gaan naar de basis. Het ‘resetten’ van de biologische klok, het aanmaken van de juiste hormonen op het juiste moment, het herstellen van de natuurlijke schommeling in lichaamstemperatuur en het versterken van het vertrouwen zijn hierbij belangrijke pijlers. Deze basis is simpelweg onmisbaar bij het definitief oplossen van slaapproblemen.

Voor wie

Deze methode is niet alleen voor mensen met slaapproblemen, maar voor iedereen die beter en effectiever wil leren slapen. In het boek vind je een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde aanpak om slaapproblemen stap voor stap op te lossen, maar iedereen kan profiteren van de ‘7 stappen methode’.

Het helpt je niet alleen om ’s nachts beter te slapen, maar ook om overdag meer energie te hebben, lekkerder in je vel te zitten en gezonder te leven.

E-Cursus: Dieper Slapen

Tijdelijk mogen lezers van het boek gratis deelnemen aan de e-cursus ‘Dieper Slapen’. In 9 dagen word je geleerd hoe je (veel) meer slaaptijd in slaapfase 3 en 4 (diepe slaap) en de REM-slaap kunt doorbrengen. Uit onderzoek blijkt dat deze slaapfasen veruit het belangrijkst zijn en zorgen voor het beste en snelste herstel. Dit zorgt ervoor dat je ‘effectiever’ slaapt, frisser wakker wordt en meer energie hebt.

De voordelen

Simpele technieken je direct kunt toepassen | Wetenschappelijk onderbouwde aanpak | Diepere en effectievere slaap | Persoonlijk advies | Veel handige extra’s | Digitaal + hardcopy boek | Niet goed geld terug!

100% Succesgarantie

Wil jij je slaapproblemen bij de oorzaak aanpakken? Dan is het advies om de 7-stappen methode een kans te geven. De schrijvers van dit boek hebben zoveel vertrouwen in deze onderbouwde en begrijpelijke aanpak dat ze het je zonder risico laten uitproberen. Als jij je slaapproblemen niet definitief oplost, dan storten ze het volledige aankoopbedrag direct terug!

Meer informatie

Eerst meer te weten komen? Neem dan eens een kijkje op de uitgebreide informatiepagina van de ‘perfect slapen in 7 stappen methode’ Je vind hier ook informatie over de e-cursus en de overige extra’s die je nu gratis krijgt bij aankoop van de 7 stappen methode.