7stappen methode

Perfect slapen in 7 stappen

In dit boek (en e-cursus) van William van der Klaauw, initiatiefnemer van slaapwijzer.net, vind je een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde aanpak om slaapproblemen stap voor stap op te lossen. Ook als je geen last hebt van (ernstige) slaapproblemen kan je profiteren van de 7 stappen methode. Het helpt je niet alleen om ’s nachts beter te slapen, maar ook om overdag meer energie te hebben, lekkerder in je vel te zitten en gezonder te leven.
ebook effectief slapen

Gratis e-book

Ontvang gratis het e-Book Effectief Slapen – De 5 Elementen. Goed slapen is cruciaal voor een goede gezondheid. Door te slapen laden we weer op zodat we overdag energiek, effectief en productief kunnen zijn. Je bent vitaler, gemotiveerder, en simpelweg tot meer in staat wanneer je goed en effectief slaapt.
online yoga nidra programma

Online Yoga Nidra programma

Yoga Nidra is een krachtige en speciale techniek uit de yoga waarbij je leert om bewust tot een diepe ontspanning te komen. Yoga Nidra staat erom bekend dat het een zeer gunstig effect heeft op de nachtrust. Als je dit doet voor het slapen gaan merk je vaak dat je beter, dieper en rustiger slaapt en beter en uitgerust wakker wordt.

Slaap apps

Hier vind je een overzicht van handige en leuk slaap apps voor op je mobiele telefoon! Deze slaap apps kunnen je helpen je slaapkwaliteit te verbeteren.

Somnishop webshop

Somnishop

Op Somnishop vind je goede oplossingen tegen snurkproblemen en een medisch geteste snurktest ontwikkeld door KNO-specialisten van de medische universiteit van Erlangen in Duitsland. Somnishop is partner van BSD, Duitslands grootste federatie van slaapapneu support groups.