Verbeter je slaapkwaliteit en slaapefficiëntie

Heb jij moeite met inslaap vallen, word je vaak wakker, of word je veel te vroeg wakker? En heeft dit gevolgen voor je stemming, je prestaties, en voor je gezondheid?

Slaapproblemen kunnen je leven beheersen en op den duur zelfs lijden tot geestelijke en lichamelijke klachten.

De Online Slaaptraining van Slaapcoach is ontwikkeld om iedereen te helpen beter te slapen.


 

Wil jij:

- Meer energie
- Productiever zijn
- Dieper slapen
- Minder stress
- Je creativiteit verhogen
- Je relaties verbeteren
- en vooral gezond en lang leven?
 

Wetenschappelijk

Deze online slaaptraining is uniek en is tot stand gekomen in samenwerking met wetenschappers. Deze slaaptraining maakt op wetenschappelijke basis goed leren slapen voor iedereen toegankelijk, en dat is heel bijzonder.

De slaaptraining is gebaseerd op wetenschappelijk erkende cognitieve gedragstherapie. Deze methode gaat er van uit dat je slaapgedrag opnieuw kunt aanleren. Zonder behulp van medicijnen, maar gewoon echt leren om op eigen kracht weer natuurlijk beter te slapen.

 

Voor wie

De online slaaptraining is niet alleen geschikt voor mensen met (lichte) slaapproblemen, maar voor iedereen die beter en effectiever wil leren slapen. Wanneer je beter slaapt ben vitaler, effectiever en veel productiever.

Je zult in staat zijn veel meer uit je dag, en uit je leven te halen. Deze slaaptraining biedt voor iedereen een passende oplossing.
 
De online slaaptraining van slaapcoach leert je in 5 weken je slaapkwaliteit en slaapefficiëntie enorm te verbeteren.

De prijs voor de volledige 5 weekse online slaaptraining bedraagt momenteel geen €59,95 maar €39,95.

Persoonlijk

De slaaptraining is een op jouw persoon afgestemde training en je doorloopt alle verschillende aspecten van goed en gezond slapen. De training vraagt een serieuze inspanning van de deelnemer; je krijgt wekelijkse opdrachten en er word van jou verwacht dat je daar feedback op geeft.

Voor veel mensen is de online slaaptraining van Slaapcoach een goede en effectieve methode om hun slaapproblemen aan te pakken.

De voordelen

- Wetenschappelijk onderbouwd.
- Laagdrempelige vorm van coaching.
- Geen wachttijd.
- Alles en in je eigen tempo.
- Bewezen effectieve methode.

Kortingscode

Gebruik kortingscode INSLTRAIN5 en ontvang €5% extra korting op de online slaaptraining!

Belangrijk: Deze kortingscode kan alleen worden ingevuld wanneer de slaaptraining word aangeschaft via de online shop NatuurlijkBeterSlapen.nl

Meer Informatie

Je kunt meer informatie over de online slaaptraining lezen op de website van slaapcoach. Maar om de korting te kunnen claimen zul je vervolgens dus de slaaptraining via de webshop moeten aanschaffen.