Kost het E-book mij iets?
Niets, het E-book is een welkomstcadeau wanneer je je inschrijft voor de (ook gratis) nieuwsbrief van InSlaap.nl (momenteel geen inschrijving nodig/mogelijk. De PDF van het ebook is te vinden op deze pagina).

Wanneer en hoe ontvang ik het E-book?
Nadat je de bevestigingsmail hebt gelezen en op de verificatie-link in de e-mail hebt geklikt kom je direct op de pagina waar je de PDF kunt downloaden.

Ik heb het E-book niet kunnen openen.
Dat is niet de bedoeling. Je hebt wel Acrobat reader op je computer staan? (voor het openen van PDF bestanden). Wanneer je om een andere reden het boek niet hebt kunnen openen door bijvoorbeeld een storing op de website, stuur mij dan even een berichtje via het contactformulier, dan zal ik je een link toesturen.

Ik heb geen toegang tot de laatste versie via de link op de copyright pagina.
In de eerste versie van het e-book staat een foutieve link. Als jij dus één van de eerste was die dit boekje heeft gekregen, dan kan je deze link idd niet gebruiken. Uiteraard geef ik je graag toegang tot de laatste versie. Stuur even een mailtje en je krijgt van mij een link naar de laatste versie.

Ik ben het E-book kwijt, kan ik een nieuwe krijgen?
Tuurlijk, geen probleem. Stuur mij even een berichtje via het contactformulier, dan zal ik je een nieuwe link toesturen. (wel even opslaan nu!)

Kan ik het E-book aan een vriend of vriendin geven?
Ja je mag altijd een ander helpen door het E-book door te geven. De voorwaarde is dat je het boek gratis en in zijn originele staat geeft.

Kan ik het E-book weggeven via mijn website of nieuwsbrief?
Dit zal ik meestal goedkeuren, maar neem eerst contact met mij op zodat we het kort kunnen doorspreken.

Ik heb een suggestie, opmerking of tip betreffende het E-Book.
Super! laat het me weten. Het E-book word zo nu en dan ge-update dus dan kan ik dit er mooi in meenemen. (via het contactformulier)

Naar het contactformulier