Hoe vaak ontvang ik een e-mail van InSlaap?
Wanneer je bent ingeschreven ontvang je maximaal één keer per week een leuke nieuwsbrief.

Wat staat er in de e-mails?
Onder anderen een update van nieuwe blogartikelen die verschenen zijn op InSlaap, een ”Wist Je Dat” rubriek met opmerkelijke slaapweetjes, informatie over handige (slaap)hulpmiddelen, antwoorden op lezersvragen, praktische tips om je slaap te verbeteren, en nog veel meer!

Krijg ik cadeautjes?:)
Je ontvangt als welkomstcadeau iig direct gratis mijn E-boek: Effectief Slapen – De 5 Elementen! En als ik meer cadeautjes voor je heb dan krijg je ze.

Ik ben ingeschreven maar ontvang de e-mails niet! (of in de spam)
Dat is niet zo mooi, heb je gekeken of deze misschien in je spambox/ongewenste e-mail terecht is gekomen? Als dat zo is kun je een mail van InSlaap opzoeken en deze markeren als ”Geen Spam”. Verder is het goed om het e-mailadres alex@inslaap.nl toe toe voegen aan je contacten/adressenboek. Je kunt hier lezen hoe je dat doet.

Kan ik mij ook weer uitschrijven?
Ja natuurlijk, het is geheel vrijblijvend en je kunt je ten alle tijde uitschrijven van de mailinglijst.

Waar kan ik mij inschrijven?
Leuk! Dat kan hier. Je ontvangt dan ook het gratis E-book.