Verhoog je productiviteit door meer slaap (infographic)

Kampioenen slapen meer!

Ik kwam deze fantastische infographic tegen die beschrijft dat topsporters meer slapen om hun prestaties te verbeteren (wel in het Engels). Als jij het belangrijk vind om te presteren op wat voor vlak dan ook dan is slaap ontzettend belangrijk, en dat is precies wat deze infographic laat zien. Als jij je productiviteit wilt boosten doe je er goed aan een voorbeeld te nemen aan de topsport!

Een goed uitgerust lichaam is tot meer in staat

”Een goed uitgerust lichaam is gezonder, efficiënter en tot meer in staat” aldus Kerri Walsh. In de infographic is onder andere te zien wat de voordelen en de verschillen zijn van voldoende slaap tegenover slaaptekort. Daarnaast geeft het een leuk inzicht in het aantal uren dat topsporters slapen (per sport).

Productiviteit verhogen

Jij wil meer bereiken en je productiviteit verhogen? Dan is het zaak om voldoende te slapen en uitgerust te zijn. Zorg dat je voldoende slaapt, maar ook dat je goed en efficiënt slaapt. Begin maar eens met onderstaande infographic, en daarna is er genoeg informatie te vinden op inslaap om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Hoeveel uur slaap jij per nacht? En merk je het aan je productiviteit als je goed of slecht hebt geslapen?

Infographic met dank aan ZEO inc.

verhoog-je-productiviteit-infographic

Geef een reactie