Online Slaaptraining van Slaapcoach (Review)

Online slaaptraining slaapcoach

Goed slapen is een cruciale factor voor ieders gezondheid. Door goed te slapen herstellen wij ons zowel lichamelijk als geestelijk. We laden onze batterij weer op zodat we de volgende dag effectief en productief kunnen zijn.

Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben bewust of onbewust last van slaapproblemen. Slaapproblemen kunnen je leven beheersen en uiteindelijk zelfs lijden tot geestelijke en lichamelijke klachten.

Heb jij moeite met inslaap vallen, diep- en goed doorslapen, niet wakker kunnen worden, of juist te vroeg wakker worden? En heeft dit gevolgen voor je stemming, je prestaties, en voor je gezondheid?

Deze slaaptraning is ontwikkeld om iedereen te helpen beter te slapen. Want slapen is te leren, en iedereen kan dat! En dit is precies waarbij de online slaaptraining van slaapcoach een uitkomst biedt. Deze geeft je een helpende hand om je slaapproblemen effectief aan te pakken.

Over de slaaptraining van Slaapcoach

Ik ken Kees Kwakman (het gezicht achter Slaapcoach en deze training) persoonlijk. Daarom weet ik dat dit een eerlijk en goed product is dat echt mensen helpt beter te slapen en een verschil in hun leven te maken. Daarom ook dat ik hier nu een review over plaats en dit product aanprijs. Kijk mijn eerdere blog-artikelen er maar eens op naar, nog niet eerder een review geschreven, behalve over mijn eigen e-Book ”Effectief Slapen” dan, dus dat zegt ook wel wat!

En nee, de slaaptraining is geen wondermiddel, want uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Maar het is absoluut een heel goed hulpmiddel om jou te helpen de kwaliteit van je slaap te verbeteren, zodat je meer uit je dag, en meer uit je leven kunt halen!

Wetenschappelijk

De online slaaptraining van Slaapcoach is echt uniek. Deze is namelijk tot stand gekomen in samenwerking met de wetenschap. In samenwerking met de wetenschappers van Somnio heeft Kees deze online slaaptraining ontwikkeld. De slaaptraining maakt op wetenschappelijke basis goed leren slapen nu voor iedereen toegankelijk.

En dat is best wel bijzonder, want dit is namelijk niet het geval bij alle andere zelfhulp-cursussen en trainingen van zelfbenoemde (zogenaamde) experts (zoals ikzelf haha). Ik wil zeker niet zeggen dat die (of ik) onzin praten, maar deze zijn niet wetenschappelijk tot stand gekomen en wetenschappelijk verantwoord. Er is door verschillende kundige mensen en echte experts heel veel kennis en tijd in de ontwikkeling van deze training gestoken. En daarom is deze online slaaptraining uiteindelijk zo’n goed product geworden.

De slaaptraining is gebaseerd op wetenschappelijk erkende cognitieve gedragstherapie. Deze methode gaat er van uit dat je slaapgedrag opnieuw kunt aanleren. Zonder behulp van medicijnen, maar gewoon echt leren om op eigen kracht weer natuurlijk beter te slapen.

Opzet van de slaaptraining

Deze online slaaptraining is een 5 weken durende praktische online training. Het brengt je de benodigde kennis en technieken bij om je nachtrust aan te pakken en je slaapkwaliteit en slaapefficiëntie te verbeteren.

Afgestemd

Deze slaaptraining is een op jouw persoon afgestemde training en je doorloopt alle verschillende aspecten van goed en gezond slapen. Aan de hand van verschillende vragenlijsten word het programma van de slaaptraining op jou afgestemd. Zo biedt deze slaaptraining voor iedereen een passende oplossing.

Er word wel een serieuze inspanning van de deelnemer verwacht. Zo krijg je wekelijkse opdrachten en word er ook gevraagd om jouw input hierop te geven. Voor veel mensen is de online slaaptraining van Slaapcoach al een goede en effectieve methode gebleken om hun slaapproblemen aan te pakken.

Voor wie is deze slaaptraining?

De online slaaptraining is niet alleen geschikt voor mensen met (lichte) slaapproblemen, maar voor iedereen die beter en effectiever wil leren slapen. Wanneer je beter slaapt ben vitaler, effectiever en veel productiever. En nagenoeg iedereen kan zijn slaap nog verder optimaliseren.

Slaapcoach online slaaptraining

De voordelen nogmaals op een rijtje:

– Wetenschappelijk onderbouwd.
– Laagdrempelige vorm van coaching.
– Geen wachttijd.
– Alles en in je eigen tempo.
– Bewezen effectieve methode.

Kortingscode slaapcoach slaaptraining

Kees is zo vriendelijk geweest voor mij een kortingscode aan te maken waarmee lezers van InSlaap 5% korting ontvangen op de slaaptraining. Gebruik kortingscode INSLTRAIN5 in je winkelwagentje wanneer je de slaaptraining aangeschaft via de webshop NatuurlijkBeterSlapen.nl.

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. David

    Ik heb 40 euro betaald om deel te nemen aan de online Slaapcoach maar ben niet tevreden. Op zich gaat het bijhouden van het slaapdagboek best goed maar de webapplicatie werkt niet altijd goed. En met name is het vaak onduidelijk welke stappen ik als gebruiker moet nemen. Ondersteuning bieden ze niet, als je ze een mail stuurt dan reageren ze niet.
    Kortom, best leuk de slaapcoach. De content en de adviezen zijn goed. Alleen qua uitvoering en gebruikerservaring scoren ze echt beneden de maat.
    Het is geen 40 euro waard.

Geef een reactie